Branches

Bij Lambers Legal & Incasso kunnen zowel kleine zelfstandigen als grote ondernemingen of organisaties terecht. Wij zetten onze branchekennis graag in om uw incassoproces te optimaliseren. De volgende branches hebben onze bijzondere aandacht:

Midden- en kleinbedrijf (MKB)

Bent u MKB-er of ZZP-er en heeft u een klant die niet betaalt, zelfs niet na het verzenden van één of meerdere herinnering(en)? En u wilt zich eigenlijk alleen bezig houden met uw eigen corebusiness? Als medeondernemer begrijpen wij u volledig. Schakel Lambers Legal & Incasso in om uw openstaande facturen te incasseren, dan kunt u verder met ondernemen!

Vastgoed

Lambers Legal & Incasso incasseert voor woningcorporaties, verenigingen van eigenaren (VVE’s), vastgoedbeheerders en makelaars. Lambers Legal & Incasso helpt u om achterstanden in de huur of achterstallige VVE-bijdragen te incasseren en om ontruimingen te voorkomen. Ook voor onbetaalde taxatierapporten kunt u bij ons terecht.

Accountants en administratiekantoren

Wij zijn ook werkzaam voor accountants en administratiekantoren. Lambers Legal & Incasso incasseert niet alleen de openstaande facturen van uw kantoor, maar ook uw relaties kunnen op hun beurt gebruik maken van onze diensten. Waar nodig met het oog op het behoud van de klant!

Agrosector

Als ondernemer in de landbouw (akkerbouw en veehouderij), tuinbouw of visserij heeft u te maken met genoeg ontwikkelingen waar u rekening mee dient te houden. Als medeondernemer begrijpen wij u volledig. Schakel Lambers Legal & Incasso in, zodat u zich over uw openstaande facturen geen zorgen hoeft te maken.

Transport & Logistiek

Rekeningen moeten op tijd worden betaald. Dat geldt voor u als transportondernemer en dat geldt ook voor uw opdrachtgevers. De praktijk is helaas anders, niet alle facturen worden op tijd betaald. Schakel Lambers Legal & Incasso in om de openstaande facturen van uw transportbedrijf te incasseren.

Kinderdagverblijven

Het belang van kinderen, dáár gaat het om in de kinderopvang. Maar hoe gaat u om met ouders of verzorgers die hun bijdrage aan de kinderopvang niet betalen of hun kinderopvangtoeslag gebruiken voor het dichten van andere financiële gaten? Wij begrijpen uw dilemma als geen ander. Daarom bent u bij Lambers Legal & Incasso aan het goede adres voor het incasseren van uw openstaande vorderingen.

Onderwijsinstellingen

Ook voor de incasso van les-, cursus-, college,- en boekengelden kunt u bij Lambers Legal & Incasso terecht. Omdat de schuldenaren veelal jong zijn, gebruiken wij moderne middelen zoals WhatsApp en e-mail om met hen te communiceren.

Onze incassodiensten

Meer informatie